TKS fleksible glassvegger

Walleniums TKS skilleveggsystem i glass, enkelt panel er ideell for å dele og skape rom.

TKS skilleveggsystem med enkelt panel er festet til taket og består av glassruter uten vertikale profiler som ikke er koblet sammen. Når veggen er åpen er panelene samlet i enden av sporet.

STRUKTUR

TKS bevegelige veggpaneler er sammensatt av enkeltglassplater som har bunn- og topp-profiler av aluminium. Panelene henger fra sporet i taket og er utstyrt med skinner medlager slik at panelet kan beveges langs taket støttet til toppskinneprofilen, og veggen kan åpnes og lukkes. Når veggen skal åpnes stables platene i stableområdet, som kan utformes på flere forskjellige måter. Fordi veggen henger fra taket, er det viktig for montering at veggen er festet til noe solid (dvs. betongtak, stål, trebjelke etc.).

Det første panelet er vanligvis festet med en innpusset dør tettere og kan derfor brukes som en passasje eller dør. Andre alternativ er også mulig på forespørsel.

BESLAG, KNOTTER, HÅNDTAK ETC.

TKS bevegelige veggpaneler er utstyrt med en nedsenket stopper med en sperre som brukes til å låse veggen inn i en åpning innfelt i golvet. Åpningene i døren har innstikk som leveres med veggen.

Dørpanelet kan utstyres med ulike typer glass tilleggsutstyr som stigefester, låssett, låser og andre spesialløsninger hvis det er nødvendig.

OVERFLATEBEHANDLING

Standard skinneprofiler og topp- og bunnprofiler er naturlig eloksert aluminium. Profilene kan leveres malt iht. RAL-katalogen. Profiler kan alternativt leveres med overflate som rustfritt stål.

8–12 mm tykt herdet sikkerhetsglass er mest vanlig. Herdet laminert glass kan også brukes for ekstra sikkerhet.

PRODUKTINFORMASJON:

Tykkelse: 35 mm (profilens tykkelse)
Vekt per m²: 25-40 kg/m² avhengig av type glass
Høyde: Maks 4 000 mm
Panelbredde: Min. 400 mm/maks 1 200 mm