Modulsystemvegger

VAL90 modulsystemvegger av mdf

Det flyttbare skilleveggsystemet VAL er en utmerket for å skape mer kontorplass og atskilling av arbeidsplasser, tatt i betraktning skiftende behov for kontorlokaler. VAL har en modulær design som gjør det enkelt å installere og eventuelt endre eller flytte. Konstruksjonen, bredde og høyde på de bevegelige skilleveggene er spesielt produsert i samsvar med designer eller kundenes behov (og tatt hensyn til maksimale dimensjoner).


MODULARE92/50 modulsystemvegger av aluminiumsprofiler

MODULARE92/50 modulsystemvegger av aluminiumsprofiler

Det flyttbare skilleveggsystemet MODULARE92/50 er en utmerket løsning for å lage nye kontorlokaler og skille arbeidsstasjoner, tatt i betraktning de skiftende behovene til kontorlokaler. MODULARE har et modulært design som gjør det enkelt å installere og eventuelt endre eller flytte. Utformingen, bredden og høyden for de bevegelige skilleveggene blir spesialprodusert i samsvar med designeren eller kundens behov.


MODULARE30 lette flyttbare skilleveggsystem med aluminiumsprofiler

MODULARE30 lette flyttbare skilleveggsystem med aluminiumsprofiler

Det lette skilleveggsystemet MODULARE30 er en utmerket løsning for å skille arbeidsstasjoner. Systemet består av frittstående skillevegger som kun er koblet sammen med justerbare ben.

Modulene er produsert iht. kundens behov og er montert (rammeverk av aluminiumsprofiler 30 x 30 mm, paneler, beslag etc.) på Walleniums produksjonsanlegg. Hos kunden settes veggene opp ved hjelp av bolter og tilkoblingsplater.

Maksimale dimensjoner for modulene er 1 000 x 1 800 mm for å sikre stabilitet på veggene.


LYDDEMPENDE SKYVEDØR

LYDDEMPENDE SKYVEDØR

LYDDEMPENDE SKYVEDØR MED ALUMINIUMSPROFILER.

Lyddempende skyvedør er en dørløsning med aluminiumprofiler og lyddempende glass. Skyvedøren kan monteres i en egen døråpning eller settes sammen med faste delingsmoduler. Dørbladets skyvedører har stoppere for å låse det i åpen- og lukket stilling.


PORTAL INN / UTE

PORTAL INN / UTE

INNVENDIG ELLER UTVENDIG PORTÅPNINGSSYSTEM.

Aluminium rammedør portsystem med skjulte hengsler og ingen synlige skruer. Dørbladet åpnes inne eller ute i rommet. Dørbladet og lukkede elementoverflater er helt flate hvis de sees utenfra.